Sonido de animales ringtones

Sonido de animales ringtones 1.1.2

dierlijk geluid ringtone: is een leuke applicatie om te leren over het dierenrijk.

dierlijk geluid ringtone: is een leuke applicatie om te leren over het dierenrijk.

dierlijk geluid ringtone: is een leuke applicatie om te leren over het dierenrijk.

Met dit programma zult u in staat zijn om de verschillende soorten dierlijke geluiden te bekijken voor uw mobiele telefoon te weten.

Ideaal voor het onderwijzen van kinderen over het koninkrijk geluid en beelden illustreren de verschillende dieren en hun omgeving waarin ze leven.

Laat kinderen of jongeren aan het dierenrijk door te leren over de dieren visueel, door geluid en de namen van de dieren te onderzoeken. U kunt naar een lijst van meerdere miniatuurafbeeldingen van dieren die kunnen navigeren door met je vinger op het scherm van boven naar beneden.

De belangrijkste hypothese van deze applicatie ontwikkeld, de zoosemiotics zorgen dat alle dieren zijn gezellig en dat elke soort heeft zijn eigen media en manifesteert zich door zijn humor, paartijd, vreugde, pijn, verdriet, enzovoort. Deze wetenschap is verdeeld in drie soorten: pure zoosemiotics ontwerpen modellen boodschappen en uitgangssignalen tussen dieren in wetenschappelijke, beschrijvende zoosemiotics de studie van communicatie tussen diersoorten, zoals de signalen gebruikt om partner te bellen om hun zaad te kiezen om te studeren of te waarschuwen de interferentie van vreemden of gevaar, de zoosemiotics.

Een belangrijke functie is om de geslachten voor de voortplanting brengen. De processie omvat meestal uitgebreide rituelen, waarin een of beide deelnemers nemen posities om "roepen". Onder deze rituelen, de deelnemers leren herkennen en evalueren van de geschiktheid van de paring met een ander.

Een andere functie is het merk onderscheidt van andere dieren, als een manier om grenzen en posities binnen een hiërarchie. Hiërarchieën worden bepaald door agressie en onderwerping. In een kudde wolven tonen indiening dook zijn rug, zijn oren naar achteren en het plaatsen van de staart tussen de benen.

Te verdedigen tegen de aanvallen van vijanden of roofdieren, vaak intens of plotselinge tekenen. Zoogdieren meestal hard pushen gillen of brullen of serieus wanneer ze zich bedreigd voelen. Konijnen en herten met zijn staart wonderen om anderen van dreigend gevaar te waarschuwen. In plaats daarvan vogels

Een individu van een groep die een bron heeft gevonden van voedsel meestal sturen deze informatie door aan de rest van zijn teamgenoten. Dit is het geval van bijen en ratten.

Geniet ervan, we zijn blij met uw suggesties om deze informatie te verbeteren.

AMDROID

Sonido de animales ringtones

Download

Sonido de animales ringtones 1.1.2